VENEX - Cărămidă aparentă

VENEX - Cărămidă aparentă

actualizat la
18.06.2024
vizualizări
7986
2 voturi
status
actualizat

VENEX se ocupă cu execuția placărilor interioare și exterioare cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen și comercializează o gamă variată de cărămidă aparentă Nelissen.

Firma este unic importator Nelissen în România și distribuie produse precum:

 • cărămidă aparentă antichizată, cărămidă antichizată plină și cărămidă Baekel, termosistem ISO-FAȚADĂ;

b1

Cărămizile se găsesc în 100 de culori și dimensiuni diferite.

Cărămida aparentă vine cu o multitudine de plusuri, deoarece este ignifugă și rezistentă împotriva incendiilor, fiind arsă în cuptor la 1700⁰C, ceea ce conferă rezistență în timp și păstrarea culorii.

Cărămidă aparentă Nelissen

Aceasta se poate folosi nu doar pentru proiectele noi, ci și pentru renovări și restaurări.

Cărămizile Nelissen sunt ideale pentru tehnicile tradiționale de zidărie, dar și pentru cele moderne, cum ar fi Termosistemul ISO•FAȚADĂ cu cărămidă aparentă.

Termosistemul ISO-FAȚADĂ este un sistem care izolează perfect fațadele și folosește cărămidă aparentă lipită pe polistiren extrudat frezat pe orizontală, pentru sprijinirea cărămizii atât la proiectele noi, cât și la renovări.

VENEX comercializează pachete complete care conțin plăci de termoizolație, dibluri, adeziv de lipit plăcile de polistiren și cărămizile aparente, cărămidă aparentă de câmp și de colț, adeziv de rostuit și profile de aluminiu certificate CE.

Echipa este formată din specialiști care au dobândit experiență în Belgia, Olanda, Spania, Italia și România, aplicând în totalitate standardele calității și execuției specifice țărilor vest-europene.

VENEX tratează cu seriozitate și profesionalism proiecte simple sau complexe, respectând termenul de execuție și stabilind un raport optim calitate-preț.

Sediul firmei se află în Cluj-Napoca, iar distribuția produselor se face și în ARAD!

Galerie fotografii VENEX - Cărămidă aparentă

PRODUSE OFERITE DE VENEX:

Cărămidă aparentă antichizată:

 • Cărămida aparentă antichizată este rezistentă la incendii, iar cu ajutorul acesteia se pot realiza proiecte noi, renovări sau restaurări.

Cărămidă antichizată plină:

 • Cărămida antichizată plină are aspectul cărămizilor turnate manual și poate fi folosită la fațade.

Cărămidă BAEKEL:

 • Cărămida Baekel oferă o notă "retro" noilor clădiri și este o combinație eficientă între cărămida modernă și meșteșugul cu tradiții străvechi de zidărie. Legătura cruce a acesteia oferă un aspect unic.

Termosistemul *ISO FAȚADĂ* cu cărămidă aparentă Nelissen:

 • Termosistemul ISO FAȚADA este un sistem complet care izolează perfect toate fațadele, oferind în același timp și un aspect inedit.

SERVICII OFERITE DE VENEX:

 • Montaj termoizolație exterioară cu: cărămidă aparentă (arsă in cuptor) pe polistiren extrudat special pentru placare și rostuirea fațadelor cu material care nu pătează cărămida.
 • Placări cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin, blauwe steen (pentru terase, plinte, scări, pervazuri, glafuri) etc.
 • Finisaje interioare și exterioare.

Contact VENEX SRL

 • Telefon: 0746 888 088
  Fax: 0264 540 224
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Calea Baciului, nr. 2-4, Cluj-Napoca

  Coordonate GPS: 46.782659, 23.542311

  FACEBOOK: Venex.ro

  Distribuție cărămidă aparentă antichizată și în ARAD!

  L-S: Pe bază de programare

 • Adresa WEB: https://venex.ro/
2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti VENEX SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ISOLINE - Izolații termice - Cochilii din vată minerală caserate și necaserate
26.09.2023
4640 vizualizari

ISOLINE - Izolații termice - Cochilii din vată minerală caserate și necaserate

ISOLINE produce și furnizează o serie extinsă de cochilii din vată minerală, caserate și necaserate, care pot fi aplicate în diverse tipuri de proiecte. Firma deține o linie tehnologică cu utilaje moderne și oferă cochilii din vată minerală caserate...
DECOLANDIA - Parchet, scări din lemn, piatră naturală decorativă
18.07.2024
11192 vizualizari

DECOLANDIA - Parchet, scări din lemn, piatră naturală decorativă

DECOLANDIA, primul magazin online de parchet din România, asigură distribuția de produse și materiale de amenajări interioare și exterioare la nivel național. Compania importă și comercializează o gamă completă de pardoseli de interior și pardoseli ...
BILKA STEEL - Sisteme complete pentru acoperișuri
27.06.2024
9964 vizualizari

BILKA STEEL - Sisteme complete pentru acoperișuri

BILKA este o companie specializată în domeniul producției și dezvoltării de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii), destinate construcțiilor rezidențiale și industriale. Lider pe piața din domeniu, BILKA și-...