Înscriere firmă în Arad Construct sau național în "Reteaua Construct"

De ce este recomandat să fiți prezent pe Arad Construct?

 

Reteaua Construct
 • Pentru că împreună putem să dezvoltăm o reţea de firme specializate, firme pe judeţe, firme care evoluează şi oferă clienţilor produsele şi serviciile așteptate. Aici poți găsi şi tu furnizori verificați.
 • Vizitatori locali și naționali: fiind un site dedicat pentru Arad, reușim să vă atragem clienți locali sau clienți naționali, în cazul în care optați pentru înscriere în toată Rețeaua Construct. Vizibilitatea este sporită prin intermediul unei rețele online cu notorietate și activitate susținută de peste 7 ani!
 • Vizitatori de calitate: nu postăm pe site informații generale (meteo, curs valutar etc.) care atrag vizitatori neinteresați de firma dvs. Promovarea se realizează către un public-țintă direct interesat de produsele sau serviciile pe care le oferiți.
 • Informații utile: postăm articole de interes pentru vizitatori, în așa fel încât să-i educăm și să-i direcționăm către ceea ce contează: firma dvs!
 • Optimizare: echipa noastră tehnică este specializată în crearea de profile optimizate, originale, cu conținut relevant și cuvinte-cheie specifice domeniului de activitate. În acest fel, puteți fi ușor de găsit la căutări după produsele sau serviciile prezentate.
 • Date publice și vizibile: datele de contact ale firmei dvs. sunt publice și vizibile, fără a fi nevoie de logare sau alte tipuri de identificări, care să îngreuneze procesul. Legătura dintre dvs. și potențialul client este ușurată!
 • Profil complet și profesional: profilul creat este unul complet și profesional. Acesta conține logo-ul și prezentarea firmei, fotografii, produse și servicii, harta cu localizarea firmei, legătura către site-ul dvs., un formular de comandă și/sau contact online.
 • Galerie foto cu produse: imaginea contează. Suntem conștienți de acest lucru și vă oferim o galerie mare și vizibilă de fotografii pentru produsele dvs.
 • Profil accesibil: Maxim 3 click-uri și potențialul client ajunge unde trebuie: la firma dvs! Accesibilitatea facilă și opțiunile intuitive de navigare îl ajută să nu își piardă răbdarea și să nu plece de pe site.
 • User friendly: portalul este ușor de navigat și „prietenos”, lucru care vă garantează vizitatori care se întorc de mai multe ori pe parcursul anului.
 • Potențial de atragere de noi clienți sau colaboratori: în cadrul profilului dvs. o să aveți un formular de contact și/sau comandă online ușor de folosit (pentru utilizator), gratuit și care ajunge direct în căsuța dvs. de mail. Comunicarea dintre dvs. și potențialul client este, astfel, ușurată. De asemenea, crește și potențialul de atragere de noi colaboratori.
 • Link către site-ul dvs.: Rețeaua Construct nu intermediază, ci promovează! Din acest motiv postăm un link direct către site-ul firmei dvs., metodă prin care primiți trafic de calitate, care se poate transforma ușor în clienți de calitate!
 • Confirmare a credibilității: prin prezența pe o rețea de nișă, dedicată exclusiv informațiilor din domeniul dvs. de activitate, puterea de credibilitate crește.
 • Crearea profilului gratuit: vă creem un profil original, care are la bază informațiile furnizate de dvs. sau preluate direct de pe site-ul dvs., fără nici un cost suplimentar!Nu oferim link-uri sau alte parteneriate de link exchange. Înscrierea se realizează pe baza unui contract anual care presupune o investitie minimă pentru întreținere, promovare și care se achita numai după prestarea serviciilor. Vă rugăm sa completați formularul de mai jos pentru a fi contactat de către reprezentanții noștri.

Nu exista formular definit cu acest nume.