TAPETCENTER - Magazin de tapet

TAPETCENTER - Magazin de tapet

actualizat la
24.11.2021
vizualizări
8299
1 voturi
status
actualizat

Firma TAPETCENTER comercializează produse inovative pentru decorarea pereților, oferind peste 10 000 de modele de tapet din peste 300 de cataloage. Din portofoliul companiei mai fac parte și borduri de tapet, folii autocolante, fototapet, stickere decorative, panouri 3D, tapet lichid, termotapet, draperii, perdele, lenjerie de pat, fibră de sticlă și o serie întreagă de produse destinate amenajărilor interioare de calitate.

catalog tapetcenter
Clienții care ne vizitează în magazin sunt întâmpinați de un personal calificat care ajută la selectarea produse ideale pentru reamenajarea încăperilor, în orice stil dorit. Pentru cei grăbiți sau care preferă să facă alegerea de acasă, TAPETCENTER pune la dispoziție și accesul la un magazin online.

TAPETCENTER - alegerea tapetului potrivit nu mai este o problemă!

Specialiștii TAPETCENTER oferă o paletă completă de informații necesare în ceea ce privește tipul de tapet cumpărat, recomandând adezivul adecvat și oferind servicii de montaj și de îndepărtare a tapetului de pe perete.

Echipa oferă măsurători, cusut și montaj pentru produsele destinate amenajării geamurilor dumneavoastră și chiar prepararea pe loc a lavabilului complementar cu tapetul ales. Magazinul companiei are un ambient plăcut, asemănător unei galerii de artă. Așadar, alături de TAPETCENTER poți aduce arta frumosului la tine acasă.

Galerie fotografii TAPETCENTER - Magazin de tapet

Contact JULIAMON SRL

 • Telefon: 0740 231 070
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Pavilioanele CFR, Nr. 34, Oradea

  Showroom ORADEA: Str. Decebal, nr. 124

  Magazin ORADEA: Str. Dacia, nr. 55

  Telefon: 0740 231 070; 0771 305 463; 0772 245 849

  LIVRARE LA NIVEL NAȚIONAL!

 • Adresa WEB: https://www.tapetcenter.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma JULIAMON SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi JULIAMON SRL, Tel: 0740 231 070

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti JULIAMON SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de: