SOLO MOBILI - Componente pentru mobilier, fronturi din lemn masiv, mânere și blaturi

SOLO MOBILI - Componente pentru mobilier, fronturi din lemn masiv, mânere și blaturi

actualizat la
20.12.2021
vizualizări
6282
2 voturi
status
actualizat

SOLO MOBILI este o companie tânără, dinamică, având ca scop principal satisfacerea nevoilor producătorilor autohtoni de mobilier, oferind o gamă largă de accesorii și componente pentru mobilier de un nivel calitativ ridicat. Utilizând o gamă foarte variată de materiale și culori, oferta noastră de produse este deosebit de flexibilă, adaptându-se diverselor gusturi sau preferințe ale clienților.

SOLO MOBILI

Sediul central Solo Mobili se află în Cluj-Napoca și găzduiește showroom-ul companiei și depozitul destinat producătorilor de mobilier. Zona de showroom prezintă principalele produse și colecții Solo Mobili.

La fața locului se află și zona de producție a accesoriilor Solo Mobili (profiluri-ornamente mobilier, măsuțe, dulăpioare, rafturi, suporturi și noptiere), unde realizăm mici lucrări de tâmplărie și finisare mobilier: tăiere și secționare panouri la diverse dimensiuni, confecționare ornamente și coloane ornamentale.

Firma dispune de o vopsitorie proprie, la standarde europene, unde realizează toate operațiile de personalizare a culorii mobilierului.

Conceptul calității, Calitatea designului, Funcționalitatea sistemelor

La Solo Mobili, calitatea se bazează pe moștenirea de lucru cu lemnul și meșteșugul tradițional, pe selectarea materialelor de înaltă calitate. Aici creativitatea, inovația și know-how-ul tehnologic se află în prim plan.

Competența echipei SOLO MOBILI constă în capacitatea de a incorpora în fiecare produs manoperă de calitate cu design și creativitate prin colaborarea cu prestigioși designeri italieni și internaționali.

Produsele Solo Mobili sunt de înaltă calitate din punct de vedere estetic și funcțional, fabricate pentru a garanta fiabilitatea în timp. Societatea pune la dispoziția clienților fronturi moderne, bucătării clasice, fronturi pentru mobilier, picioare metalice pentru mobilier, mânere și butoni pentru mobilier, hote și multe altele.

Fiecare produs Solo Mobili este un răspuns la cerințele funcționale. Sistemele modulare sunt foarte flexibile, dulapurile oferă soluții personalizate, accesoriile satisfac gusturile și cerințele individuale.

Galerie fotografii SOLO MOBILI - Componente pentru mobilier, fronturi din lemn masiv, mânere și blaturi

Contact HRM CONSULTING SRL

  • Telefon: 0730 580 598
    Fax: 0264 552 241
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Traian Vuia nr. 208, Cluj-Napoca, Romania

    Telefon: 0264 442 241; 0730 580 598

  • Adresa WEB: http://solomobili.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma HRM CONSULTING SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi HRM CONSULTING SRL, Tel: 0730 580 598

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti HRM CONSULTING SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

RADUMOB - Producător mobilier - Mobilă pentru casa ta
11.03.2021
1351 vizualizari

RADUMOB - Producător mobilier - Mobilă pentru casa ta

RADUMOB aduce un plus de personalitate casei tale prin piesele de mobilier produse la comandă. Compania furnizează mobilă pentru dormitor, sufragerii, biblioteci, bucătării și hol din lemn masiv precum, stejar, nuc sau alt tip de lemn cu esență tare....
VIVA FACILITIES - Mobilier personalizat pentru orice tip de spațiu!
15.03.2017
8395 vizualizari

VIVA FACILITIES - Mobilier personalizat pentru orice tip de spațiu!

Ai o idee, o schiță sau o poză? Ai văzut undeva un proiect deosebit? Vino la VIVA FACILITIES și, împreună cu designerii noștri, vom crea mobilă personalizată astfel încât locația/spațiul tău să fie într-adevăr perfect, UNIC, să te reprezinte! Indifer...
GENAROM - Mobilier clasic sau modern, canapele, mic mobilier
11.10.2019
2373 vizualizari

GENAROM - Mobilier clasic sau modern, canapele, mic mobilier

Firma GENAROM se remarcă pe piața din România datorită portofoliului larg de piese de mobilier special conceput pentru a aduce un plus de stil fiecărei case. Având o experiență vastă, de peste 19 ani, aceasta livrează la nivel național mobilier pe co...