SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

actualizat la
16.04.2024
vizualizări
398
1 voturi
status
actualizat

SOLDSHOP asigură o gamă largă de traforate (uși culisante/glisante la comandă, măști pentru calorifer, panouri decorative și paravane decorative), produse individual și distribuite la nivel național.

Firma produce pereți decorativi/panouri decorative și măști de calorifer disponibile în orice dimensiune/model/culori, iar membrii echipei, specializați în design și pasionați de ambient estetic asigură servicii de consultanță gratuită, sfaturi utile și soluții personalizate.

soldshoparad

Experiența de peste 18 ani în domeniu face ca SOLDSHOP TRAFORATE să se prezinte cu succes în fața persoanelor fizice, cât și în fața persoanelor juridice.

Măștile pentru calorifer se potrivesc oricărui stil de amenajare (minimalist, modern, clasic, retro și multe altele), sunt confecționate din PVC și au rezistență la umiditate, acizi, leșii, alcool, ulei, petrol.

Pentru o lungă durată de viață a măștii pentru calorifer se recomandă ca temperatura caloriferului să nu depășească 72°C.

Atât timp cât se respectă detaliile tehnice și modalitatea de întreținere, durata de viață a măștilor este una foarte mare.

Panourile decorative din PVC au rezistență la șocuri, vin în peste 35 de modele și o gamă vastă de culori, iar pentru cei care doresc un model anume, echipa creează împreună cu clientul modelul visat pe calculator.

Panourile provin din Germania, iar instalarea lor este rapidă și ușoară. Acestea sunt concepute pentru a oferi un tuș de originalitate și stil în baie, bucătărie, dormitor sau camera copiilor.

Pereții decorați cu panouri decorative accentuează frumusețea încăperii, oferă un tuș de originalitate și se găsesc la prețuri care să corespundă oricărui buget.

Printre beneficiile unui panou decorativ/paravan decorativ se numără:

reducerea transferului de sunet între cameră sau spațiile comune;

protecția pereților împotriva zgârieturilor, uzurii și decolorării;

rezistență la temperaturi mari;

Ușile culisante/glisante sunt disponibile pe bază de comandă, în două variante de culori - alb și negru. Panoul decorativ (ușa culisantă) este din PVC (masă plastică).

Pentru variantele de culori care nu sunt pe stoc (roșu, albastru, mare, etc), timpul de așteptare este mai mare, iar prețurile cresc. 

Costul sistemului de prindere/ culisare este calculat separat în funcție de dimensiunea panoului.

Cu produsele oferite de SOLDSHOP, cafenelele, birourile, restaurantele, spațiile rezidențiale și nu numai devin locuri marcate de rafinament și originalitate.

Garanția pentru pereți decorativi, măști de calorifer, uși culisante/ glisante și paravane decorative este de 2 ani (24 luni), iar transportul este gratuit la comenzi de peste 590 lei.

Produsele sunt executate în 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitatea comandată) și distribuite la nivel național. Pentru variantele vopsite sunt adăugate 2 zile lucrătoare în plus.

SOLDSHOP TRAFORATE menține din 2006 standardele de calitate ridicate în materie de produse și servicii oferite în întreaga țară și adaugă acel element artistic subtil pentru spații cu personalitate.

Galerie fotografii SOLDSHOP TRAFORATE - Uși culisante, glisante la comandă, măști calorifer, panouri decorative, paravane decorative

PRODUSE OFERITE DE SOLDSHOP TRAFORATE:

 • Uși culisante/glisante;
 • Măști pentru calorifer;
 • Panouri decorative/paravane decorative;

SERVICII OFERITE DE SOLDSHOP TRAFORATE:

 • 2 ani garanție;
 • Transport gratuit pentru comenzi care depășesc 590 lei;
 • Livrare la nivel național;
 • Marfă asigurată;
 • Consultanță gratuită;

Contact SOLDSHOP TRAFORATE S.R.L.

 • Telefon: 0745 571 561
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Cărămidari nr. 85-B, Brăila

  Luni-Vineri: 09:00-16:00

  FACEBOOK: SoldShop Romania

  INSTAGRAM: SoldShop Ro

  YouTube: soldshop-traforate

  PINTEREST: Soldshop

 • Adresa WEB: https://www.soldshop.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SOLDSHOP TRAFORATE S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

VALPREST PARCHET – Parchet stratificat - Parchet lemn masiv – Dușumea lemn masiv – Scări interioare
24.10.2023
10713 vizualizari

VALPREST PARCHET – Parchet stratificat - Parchet lemn masiv – Dușumea lemn masiv – Scări interioare

VALPREST PARCHET activează în domeniul amenajărilor și comercializează parchet dublu stratificat și triplu stratificat, parchet din lemn masiv, precum și o gamă largă de uși, dușumele, scări, etc. Compania oferă și servicii de montaj și se remarcă...
ECO AMBIENT - Tâmplărie din lemn stratificat
06.06.2024
313 vizualizari

ECO AMBIENT - Tâmplărie din lemn stratificat

ECO AMBIENT prestează servicii complete în domeniul tâmplăriei din lemn stratificat și lemn aluminiu. Compania produce o gamă completă de uși, ferestre și accesorii și execută servicii de montaj la un grad ridicat de calitate, fiind mereu în pas cu ...
TIBSIL - Case din lemn masiv, cabane, vile de vacanță, terase din lemn
31.01.2024
516 vizualizari

TIBSIL - Case din lemn masiv, cabane, vile de vacanță, terase din lemn

TIBSIL oferă servicii de proiectare și execuție case din lemn masiv de dimensiuni mici și mijlocii, dar și case de grădină, pavilioane de grădină, case de vacanță, cabane, magazii, vile de vară, garaje, etc. În decursul anilor de activitate, echipa ...