PROCEDROM - Servicii de tăiere cu laser, îndoire CNC, asamblare mecanică

PROCEDROM - Servicii de tăiere cu laser, îndoire CNC, asamblare mecanică

actualizat la
29.02.2024
vizualizări
884
1 voturi
status
actualizat

PROCEDROM este o companie activă de peste 15 ani în domeniul industriei confecțiilor metalice.

Societatea se ocupă cu producția de confecții metalice și oferă servicii de tăiere cu laser, îndoire CNC, sudură, servicii de outsourcing (subcontractare) și asamblare mecanică.

arad procedrom

PROCEDROM dispune de procese controlate cu ajutorul unui sistem ERP de producție, permițând astfel optimizarea capacităților și o maximă eficiență în efectuarea serviciilor. Sistemul ERP asigură o planificare și urmărire exactă a producției, a stocurilor, a lanţului de aprovizionare, a costurilor și a fluxului de numerar, dar și a termenelor de livrare și onorare a comenzilor.

Pe baza experienței îndelungate în domeniu și a personalului instruit și calificat, societatea oferă know-how și soluții tehnice integrate, cooperând eficient cu clienții și îndeplinind cerințele de inginerie ale acestora.

Serviciile de sudură sunt efectuate cu ajutorul a 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius.

Îndoirea CNC a tablei reprezintă acel proces necesar care poate fi integrat în fluxul de producție cu procesul de tăiere cu laser. Folosind tehnologia de îndoire CNC, metalul poate lua orice formă.

Compania deține două tipuri de mașini de îndoit CNC: Bystronic Xact Smart și Beyler EURO 3. Cu ajutorul acestora, îndoirea tablei este executată la un nivel de calitate ridicat.

Serviciile de debitare cu laser presupun o serie de avantaje. Pe lângă posibilitatea de realizare a formelor complicate, în procesul de debitare laser (tăiere cu laser) sunt eliminate eventualele prelucrări ulterioare.

Cu ajutorul a 2 mașini de tăiat cu laser Bystronic (BySpeed 3015 4,4 kW și BySprint 3015 3kW) pe care societatea le deține, toate cerințele exigente ale pieței pot fi realizate.

Dimensiunea mesei de tăiere este de 1500×3000 mm, ceea ce permite optimizarea și executarea pieselor complexe cu risipă minimă de material.

Echipa acordă asistență tehnică oricărui responsabil interesat, profesionist sau particular, în legătură cu orice activitate de producție din industrie.

Confecțiile metalice sunt destinate multor industrii, precum cea a automobilelor, industria metalurgică, industria imobiliarelor, șine și metrouri, angrenaje și benzi transportoare și aviaţie.

Situată în mijlocul Transilvaniei, în localitatea Jucu, județul Cluj, compania PROCEDROM oferă un nivel ridicat de calitate prin serviciile prestate, ceea ce include și reducerea costurilor, creșterea profitabilității și asigurarea competitivității produselor/serviciilor pe piață.

Galerie fotografii PROCEDROM - Servicii de tăiere cu laser, îndoire CNC, asamblare mecanică

Servicii oferite de PROCEDROM:

Tăiere cu laser:

 • Tăiere format maxim: 1500 x 3000 mm;
 • Grosimea maximă de tăiere: oțel – 20 mm, oțel inoxidabil – 12 mm, aluminiu – 6 mm;

Îndoire CNC

Sudură:

 • Servicii de sudură (dotare cu 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius);

Asamblare mecanică:

 • Servicii de montaj mecanic pentru diverse tipuri de produse;

Servicii de outsourcing (subcontractare):

 • Strunjire și frezare;
 • Sablare cu nisip;
 • Finisarea metalelor ca: vopsire umedă, acoperire electrică, zincare, cromare, înnegrire etc;

Contact PROCEDROM S.R.L.

 • Telefon: 0755 703 918
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Hala J8, Parc Tetarom 3, Juc-Herghelie, 407352, jud. Cluj

  FACEBOOK: Procedrom

  Acces rapid la căile de comunicații:

  Aeroportul International Cluj-Napoca -> 15 km
  E 60 – București – Budapesta – Viena -> 24 km
  A3 (București – Cluj-Napoca – Oradea)) -> 34 km

 • Adresa WEB: https://procedrom.com/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti PROCEDROM S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ServiciiNonStop.ro - servicii de la A la Z
03.10.2023
15137 vizualizari

ServiciiNonStop.ro - servicii de la A la Z

ServiciiNonStop.ro este o firmă formată din 33 de angajați calificați într-o varietate de domenii de interes, precum alpinism utilitar, amenajări spații verzi, colectare deșeuri infecțioase, deratizări, dezinsecții, etc. Societatea se ocupă cu prest...
MAGONIC DIAMOND TOOLS - Discuri diamantate, unelte și accesorii sculptură piatră naturală, echipamente de protecție uz profesional
01.08.2023
1381 vizualizari

MAGONIC DIAMOND TOOLS - Discuri diamantate, unelte și accesorii sculptură piatră naturală, echipamente de protecție uz profesional

MAGONIC DIAMOND TOOLS comercializează o gamă vastă de freze diamantate, freze pentru CNC, carote diamantate, unelte și accesorii pentru sculptură manuală și mecanizată în piatră, abrazive și suporți și alte echipamente și unelte necesare prelucrării ...
Pentagon Romania - Aparate de măsură pentru construcții și industria abrazivă
19.05.2020
8213 vizualizari

Pentagon Romania - Aparate de măsură pentru construcții și industria abrazivă

PENTAGON ROMANIA este un furnizor național de aparate de măsură, materiale abrazive, mașini electrice și pneumatice, dispozitive de ridicat și tracțiune, organe de asamblare, accesorii și alte echipamente care se pretează în toate ariile industriale,...