IPC WASH SYSTEMS - echipamente pentru curățenie industrială

IPC WASH SYSTEMS - echipamente pentru curățenie industrială

actualizat la
14.07.2021
vizualizări
2170
1 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

IPC WASH SYSTEMS pune la dispoziția clienților o gamă vastă de echipamente pentru curățenie industrială. Compania oferă aparate de curățat cu aburi, aparate de spălat cu presiune, aspiratoare, pompe de apă de înaltă presiune și debit ridicat, pompe de dozare alimentată cu apă (Dosatron), grupuri pompante, nebulizatoare, nipluri, accesorii și piese de schimb pentru spălatorii auto. Totodată, în ceea ce privește spălătoriile automate, firma comercializează spălătorii tip portal, self service, truck wash sau tunel.

IPC WASH SYSTEMS

De asemenea, IPC WASH SYSTEMS vine în ajutorul sectorului HORECA și domeniului industrial, comercializând aspiratoare și aparate de curățat cu aburi, aspiratoare pentru curățarea cuptoarelor, aspirator injecție-extracție (pentru spălat tapițerii și pardoseli).

Aparate de spălat cu presiune, accesorii și piese de schimb

Catalogul de produse este completat de gama largă de accesorii și piese de schimb destinate spălătoriilor auto, aspiratoarelor sau pompelor, printre care se regăsesc: accesorii de mare productivitate, adaptor pentru accesorii, bielă completă pentru pompe, cap plat de aspirare simplu, cauciucat sau cromat, capac pentru filtru, duze rotative, filtre și furtun pentru aspirator și multe altele.

Din categoria aparatelor de spălat cu presiune fac parte aparatele de spălat cu apă caldă și aparatele de spălat cu apă rece, dar și grupurile pompante. Aspiratoarele profesionale și industriale pe care compania le pune la dispoziție sunt de tipul injecție-extracție, umed-uscat sau uscat.

Printre serviciile oferite de către companie se numără efectuarea service-ului pentru echipamentele defecte, dar și consultanța tehnică de specialitate personalizată. Service-ul echipamentelor constă în efectuarea reparațiilor sau reviziilor, iar pentru a ușura munca specialiștilor, clienții trebuie să specifice detalii și date tehnice legate de echipament.

Echipa IPC WASH SYSTEMS oferă consultanță gratuită în vederea alegerii tipului de spălătorie auto (manuală sau automată, cu perii, self service), dar și a echipamentelor necesare în spălătoriile manuale. De asemenea, consultanța se prelungește pe întreaga perioadă de proiectare sau amenajare a spatiilor și locațiilor pentru spălătoriile auto manuale și automate.

Totodată, la cererea clientului, compania oferă desene explodate ale tuturor aspiratoarelor profesionale și industriale comercializate. Constatarea tehnică pentru diferite echipamente și pompe de înaltă presiune se efectuează la fața locului, în locația indicată de către client. În plus, toți clienții firmei beneficiază de consultanță after sales.

Galerie fotografii ipc wash systems - echipamente pentru curățenie industrială

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Produse IPC WASH SYSTEMS:

 • Aparate de curățat cu aburi;
 • Aparate de spălat cu presiune;
 • Aspiratoare profesionale și industriale;
 • Nebulizatoare;
 • Accesorii și piese de schimb;
 • Pompe de dozare alimentată cu apă (Dosatron);
 • Pompe de apă de înaltă presiune și debit ridicat;
 • Echipamente spălătorii auto manual;
 • Echipamente spălătorii automate: portal, self service, truck wash sau tunel.

Servicii IPC WASH SYSTEMS:

 • Efectuarea service-ului pentru echipamentele defecte;
 • Consultanță tehnică de specialitate personalizată;
 • Constatarea tehnică la fața locului (pentru diferite echipamente și pompe de înaltă presiune);

Contact IPC WASH SYSTEMS SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

RIVER COMPANY - Echipamente curățenie industrială - Pompe de presiune - Aparate de spălat - Utilaje hidrosablare
18.03.2021
2971 vizualizari

RIVER COMPANY - Echipamente curățenie industrială - Pompe de presiune - Aparate de spălat - Utilaje hidrosablare

RIVER COMPANY, firmă înființată în 1999, activează în domeniul curățeniei industriale, asigurând o gamă diversă de echipamente. Printre produsele destinate domeniului se enumeră: pompe de presiune, aparate pentru spălătorii de autoturisme și autocami...
BLA SHINE – Servicii de curățenie, facility management, întreținerea spațiilor verzi
19.01.2023
3454 vizualizari

BLA SHINE – Servicii de curățenie, facility management, întreținerea spațiilor verzi

Firma BLA SHINE pune la dispoziția clienților servicii specializate de curățenie, facility management (aprovizionarea consumabilelor igienico-sanitare), dezinfecție, dezinsecție, deratizare, întreținerea spațiilor verzi și exterioare, spălătorie text...
WM BEST CLEANING - Servicii profesionale de curățenie!
19.02.2016
3515 vizualizari

WM BEST CLEANING - Servicii profesionale de curățenie!

WM BEST CLEANING este o companie specializată în servicii profesionale de curățenie pentru sedii de firme, clădiri de birouri, spații industiale și hale de producție, spații comerciale sau reședințe persoane fizice. WM Best Cleaning - pentru o curăț...