GENAROM - Mobilier clasic sau modern, canapele, mic mobilier

GENAROM - Mobilier clasic sau modern, canapele, mic mobilier

actualizat la
11.10.2019
vizualizări
3335
3 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2019. Dacă dețineți această firmă click aici.

Firma GENAROM se remarcă pe piața din România datorită portofoliului larg de piese de mobilier special conceput pentru a aduce un plus de stil fiecărei case. Având o experiență vastă, de peste 19 ani, aceasta livrează la nivel național mobilier pe comandă pentru bucătărie clasică sau modernă, mobilier pentru living clasic sau modern, mobilier pentru camere de tineret, diverse tipuri de canapele, mic mobilier și nu numai.

GENAROM comercializează piese de mobilier și decorațiuni care pun în valoare fiecare spațiu în care sunt incluse. Compania are ca principal partener holdingul BLACK RED WHITE - Polonia, iar dorința principală, încă de la înființare, a rămas cea de a livra calitate și bun-gust prin intermediul fiecărui produs. În plus, dorind să prezinte o gamă cât mai completă de produse, aceasta cooperează și cu alți producători externi pe categoria de mobilier masiv sau tapițat.

GENAROM - Gama completă de piese de mobilier pentru o casă cu stil!

mobila genarom gent 1 0 1 2 1280x682

GENAROM produce, comercializează și distribuie o varietate de tipuri de mobilier destinată amenajării a diverse încăperi, de la bucătărie, living, camere de tineret, la dormitoare, birouri, zone de dining și holuri. Produsele puse la dispoziție au rolul de a asigura o amenajare completă și includ: seturi de mobilier pentru dormitor, biblioteci, comode, vitrine, mese, scaune, cuiere, noptiere, dulapuri, etc. De asemenea, puteți opta și pentru electrocasnice sau corpuri de iluminat.

Apelând la GENAROM puteți achiziționa și mobilier tapițat. Firmă prezintă o gamă dezvoltată de modele de canapele, colțare, fotolii, scaune tapițate și paturi tapițate. Aceasta cuprinde produse de diverse dimensiuni, în diverse nuanțe calde și nu numai, care conferă stil și confort fiecărui spațiu.

Echipa GENAROM vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare cu privire la produsele oferite, oferă sugestii, proiecte 3D și asigură și servicii adiacente de transport și montaj pentru mobila comercializată. Aceasta promite cele mai bune soluții  în materie de mobilă și un design care va atrage toate privirile.

GENAROM - Comenzi online pe magazinul online Mobila GENAROM și livrare în toată țara!

Galerie fotografii genarom - mobilier clasic sau modern, canapele, mic mobilier

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2019. Dacă dețineți această firmă click aici.

Produse oferite de GENAROM:

 Mobilier pe comandă pentru bucătărie clasică sau modernă
 Mobilier pentru living clasic sau modern
 Mobilier dormitor
 Mobilier dining
 Mobilier hol
 Mobilier birou/office
 Mobilier cameră de tineret
 Canapele
 Mobilier tapițat
 Mic mobilier
 Accesorii și decorațiuni
 Electrocasnice
 Corpuri de iluminat

Servicii oferite de GENAROM:

 Mobilier pe comandă
 Comercializare mobilier
 Transport mobilier
 Montaj mobilier
 Consultanță
 Livrare mobilier în toată țara

Contact GENAROM SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2019. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

RED TECHNIC - Montaj rafturi industriale
19.12.2023
2196 vizualizari

RED TECHNIC - Montaj rafturi industriale

RED TECHNIC comercializează și montează o gamă vastă de rafturi industriale, dulapuri metalice pentru birouri și mobilier metalic pentru vestiare. Firma activează în domeniu de peste 10 ani, adaptându-se constant cerințelor clienților și ținând pasu...
ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv
16.02.2024
8209 vizualizari

ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

ARCER este o companie specializată de peste 32 de ani în realizarea de tâmplărie din lemn stratificat de diferite esențe (stejar, frasin, cireş, paltin, brad, fag sau nuc). Produsele sunt realizate pe bază de comandă, în inima Maramureșului istoric,...
EVALIGHT - Decorațiuni unicat pentru casă, mobilier luxuriant, corpuri de luminat
18.08.2023
10328 vizualizari

EVALIGHT - Decorațiuni unicat pentru casă, mobilier luxuriant, corpuri de luminat

EVALIGHT este prima destinație e-commerce Home & Deco pentru piese de mobilier, decorațiuni interioare și exterioare, accesorii decorative, corpuri de iluminat și alte produse destinate amenajărilor interioare și exterioare din România. În showroo...