GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

actualizat la
22.04.2024
vizualizări
477
1 voturi
status
actualizat

GALENADA instalează sisteme complexe de pardoseli industriale și rezidențiale, executate la nivel național.

Firma activează în domeniu de peste 27 ani, iar până în momentul prezent, a adunat peste 1,000,000 de metri pătrați de pardoseli industriale și rezidențiale executate cu profesionalism.

IMG 20210819 1651261

Echipa, formată din specialiști în betoane clasice și betoane rutiere, execută serviciile pentru spații comerciale de orice tip (locații pentru relaxare, conferințe si expoziții, instituții de sănătate, parcări exterioare/interioare, comerț hotelier, zone pentru sport indoor sau outdoor, etc.).

Pentru pardoseli industriale, domeniile de utilizare includ: zone pentru depozitare sau parcări pentru utilaje grele, ansambluri pentru săli de așteptare sau zone pentru tranzit din industria de transport, hale de producție, etc.

Pentru că betonul este un material extrem de flexibil când vine vorba de amestecarea acestuia cu diferite ingrediente, tehnologiile cu care se realizează finisarea suprafețelor turnate sunt de asemenea, diverse. 

Pardoselile prin elicopterizare sunt formate dintr-un strat de beton propriu-zis, peste care se aplică un strat compus din ciment, cuartz, minerale, dar și pigmenţi de culoare pentru finisaje personalizate (depinde de caz).

În industria construcțiilor, elicopterizarea mecanizată nu are rival, deoarece suprafața (pardoseala) rezultată în urma acestui proces este una dură și, în același timp, estetică.

Pardoselile cu beton elicopterizat au o durată de viață îndelungată, rămân intacte în cazul frecării repetate, iar întreținerea acestora implică resurse minime de materiale.

Pardoselile industriale sunt rezistente la apă, acizi organici și anorganici, uleiuri, detergenți, benzină, motorină, etc.

AVANTAJE:

Aplicare uşoară şi rapidă;
Durată de viaţă îndelungată;
Diversitate de culori;
Rezistenţă foarte bună la stres mecanic;
Suprafeţe omogene şi perfect netede;

Intră în legătură cu echipa GALENADA pentru a beneficia de lucrări complexe în domeniu, tarife low-cost și profesionalism!

Galerie fotografii GALENADA - Pardoseli industriale și rezidențiale

Servicii oferite de GALENADA:

 • Pardoseli industriale;
 • Pardoseli rezidențiale;

Contact GALENADA S.R.L.

 • Telefon: 0756 251 775
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Sediu: Str. Micro 20, Galați

  SERVICII PRESTATE LA NIVEL NAȚIONAL

 • Adresa WEB: https://galenada.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GALENADA S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

INDFLOOR GROUP - Pardoseli profesionale, mochete, linoleum natural, tapet PVC, covoare PVC
30.04.2024
429 vizualizari

INDFLOOR GROUP - Pardoseli profesionale, mochete, linoleum natural, tapet PVC, covoare PVC

INDFLOOR GROUP furnizează servicii profesionale de montaj pardoseli și comercializează o gamă variată de pardoseli profesionale, mochete, linoleum natural, tapet PVC, covoare PVC și alte tipuri de pardoseli. Compania își desfășoară activitatea la ni...
IZOCOR - materiale de construcții, rășină epoxidică, mobilier, amenajări
01.10.2021
3577 vizualizari

IZOCOR - materiale de construcții, rășină epoxidică, mobilier, amenajări

IZOCOR comercializează vopsea epoxidică, vopsea poliuretanica, vopsea alchidica sau vopsea acrilica, rășini epoxidice, vopsele decorative, tencuieli decorative, adezivi și mortare, solutii speciale (soluții de ignifugare sau de hidrofobizare), dar și...
EMS FHP SYSTEMS - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice
21.03.2019
4141 vizualizari

EMS FHP SYSTEMS - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice

European Multisolution Systems (EMS) FHP Systems este o companie fondată în anul 2010 în Turda, în prezent, fiind recunoscută la nivel european ca specialist în domeniul pardoselilor epoxidice pentru zone comerciale, industriale sau urbane cu trafic ...