FORTZA.RO - Macarale, schele, cofraje

FORTZA.RO - Macarale, schele, cofraje

actualizat la
29.06.2022
vizualizări
4642
2 voturi
status
actualizat

FORTZA.RO furnizează o gamă largă de schele și sisteme de cofraje, printre care se numără: schele metalice second hand, popi metalici second hand, cofraje noi sau second hand, dar și cofraje pentru sprijinirea șanțurilor.

În anul 2007, compania a deschis o fabrică nouă în Mediaș, echipată cu o linie de laminare, linie laser, prese excentrice, CNC, Abkant și alte echipamente automate, toate protective cu mediul, având strategia de a urmări o creștere semnificativă și susținută pentru această nișă.

FORTZA.RO

FORTZA.RO deține echipe de profesioniști în toate domeniile de activitate (macarale, cofraje, confecții metalice, service macarale, imobiliare sau spații comerciale), oferind servicii caracterizate prin profesionalism și calitate. 

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, compania româno-italiană cu sediul în Mediaș deține puncte de lucru în București, Brașov, Cluj și Timișoara.

Compania furnizează o gamă largă de macarale de închiriat sau de vânzare la nivel național, dar şi în serviciile conexe acestui domeniu, precum:

 • efectuarea service-ului
 • lucrărilor de mentenență
 • montaj și demontaj pentru macarale

Pe lângă acestea, firma mai vine în atenția clienților cu:

 • cofraje din lemn
 • cofraje metalice sau PVC
 • schele metalice 
 • popi metalici
 • scule și unelte pentru șantier
 • distanțiere pentru cofrare

Schele, cofraje, scule profesionale și utilaje pentru șantier 

Compania pune la dispoziția clienților o gamă vastă de scule profesionale și utilaje pentru șantier importate din Italia.

Pe lângă sculele de mână și sculele electrice, din catalogul firmei fac parte și echipamentele de protecție.

Numărul mare de utilaje închiriate în momentul de faţă, dar și portofoliul bogat de clienți confirmă seriozitatea și profesionalismul firmei. 

De asemenea, firma este autorizată ISCIR pentru montajul, reparația și întreținerea macaralelor cu o sarcină de până la 100 t/f.

 

Galerie fotografii FORTZA.RO - Macarale, schele, cofraje

Contact FORTZA.RO SRL

 • Telefon: 0730 621 263
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Timișoara, DN 6, KM 6, vis-a-vis de Coca Cola

  Produse și servicii și în Arad

 • Adresa WEB: https://www.fortza.net/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma FORTZA.RO SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi FORTZA.RO SRL, Tel: 0730 621 263

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti FORTZA.RO SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

CRIANO EXIM - Scule și echipamente pentru construcții
17.05.2022
5136 vizualizari

CRIANO EXIM - Scule și echipamente pentru construcții

Criano Exim SRL și magazinele electronice www.criano.com, www.ceramicexpert.ro, www.diamantatexpert.ro au ca activitate importul și distribuția de scule și echipamente pentru construcții pe întreg teritoriul țării. Livrarea se face oriunde în țară. ...
KONECRANES - Echipamente și servicii de ridicare
04.07.2022
5653 vizualizari

KONECRANES - Echipamente și servicii de ridicare

Firma KONECRANES din Timișoara proiectează, produce, întreține și exploatează echipamente de ridicare, de la electropalane, motostivuitoare, la poduri rulante și macarale. Dispune de o prezență pe piața din România încă din anul 1995 și este lider mo...
AZZARRO KING IMPEX - scule profesionale, consultanță de specialitate și livrare rapidă
31.08.2021
1267 vizualizari

AZZARRO KING IMPEX - scule profesionale, consultanță de specialitate și livrare rapidă

Înființat în anul 1998, AZZARRO KING IMPEX comercializează scule și echipamente profesionale de la branduri cu renume în acest domeniu. Înființat drept magazin specializat de scule Bosch, AZZARRO a cunoscut pe parcursul celor 20 de ani de activitate ...