CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

actualizat la
07.07.2022
vizualizări
2434
1 voturi
status
actualizat

Firma CORAL IMPEX prestează servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, combatere a insectelor și dăunătorilor de orice tip, tratamente fitosanitare, dar și controlul păsărilor dăunătoare.

Permanenta adaptare la cerințele pieței și profesionalismul de care echipa CORAL IMPEX dă dovadă, transformă compania în alegerea optimă pentru tot ceea ce ține de tratare, curățare și ținerea la distanță a dăunătorilor și microorganismelor.

În unitățile în care nu este permisă folosirea substanțelor toxice, CORAL IMPEX utilizează tehnici proprii de combatere a insectelor și rozătoarelor.

Cu ajutorul experienței de peste 25 ani în domeniu, dar și a serviciilor de calitate desfășurate, compania se mândrește cu o serie de clienți de renume precum: Coca-Cola România, Philip Morris România, Interbrew Efes Brewery, British American Tobacco și nu numai. Societatea a activat până în momentul de față în peste 30 de orașe din țară.

 CORAL IMPEX - Alegerea optimă pentru tratamente fitosanitare, deratizare, dezinsecție și dezinfecție

Obiectivele după care se ghidează echipa CORAL IMPEX sunt eficiența, competența și satisfacerea nevoilor fiecărui client în parte. Activitatea firmei se bazează pe onestitate și corectitudine, onorând la timp promisiunile și obligațiile asumate și oferind calitate la standarde europene.

Încă din anul 2007, compania CORAL IMPEX este membru observator în cadrul British Pest Control Association, asociație ce reunește companii de profil  importante din Europa.

Până în momentul de față, CORAL IMPEX a realizat numeroase tratamente de dezinsecție pentru o varietate de spații precum: magazine alimentare, depozite, spitale, penitenciare, hoteluri, restaurante, baruri, unități de învățământ, blocuri, parcuri, sedii de firmă și spații verzi municipale.

coral impex

Echipa asigură servicii de dezinsecție adaptate fiecărei locații în parte, utilizând echipamente și produse insecticide de calitate. Compania realizează monitorizarea permanentă a infestării, determinarea evoluției stadiului de infestare și realizarea dezinsecției necesare.

De asemenea, aceasta asigură combaterea bolilor la plante, dar și erbicidarea plantațiilor, terenurilor sau pavimentelor. Întreaga gamă de produse utilizate este avizată de Ministerul Agriculturii și prezintă o toxicitate scăzută.

În prezent, firma CORAL IMPEX deține 10 centre de deservire a populației în orașele Cluj-Napoca, Brașov, Târgu-Mureș, Ploiești, Pitești, Slatina, București, Tulcea, Alba-Iulia și Zalău.

De asemenea, aceasta a realizat lucrări de anvergură în orase precum: Iași, Brăila, Galați, Piatra Neamț, Videle, Alexandria, Turnu Măgurele, Slobozia, Sfântu Gheorghe, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Turda și nu numai.

CORAL IMPEX efectuează tratamente de DERATIZARE, DEZINSECȚIE și DEZINFECȚIE la nivel național

Galerie fotografii CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

Contact CORAL IMPEX SRL

  • Telefon: 0244 517 610
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Podul Înalt, Nr. 6, Bl. 4C, parter, Ploiești

    CORAL IMPEX oferă servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare și în Arad

  • Adresa WEB: http://www.coralimpex.ro

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma CORAL IMPEX SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi CORAL IMPEX SRL, Tel: 0244 517 610

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti CORAL IMPEX SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

BLA SHINE – Servicii de curățenie, facility management, întreținerea spațiilor verzi
13.10.2021
1270 vizualizari

BLA SHINE – Servicii de curățenie, facility management, întreținerea spațiilor verzi

Firma BLA SHINE pune la dispoziția clienților servicii specializate de curățenie, facility management (aprovizionarea consumabilelor igienico-sanitare), dezinfecție, dezinsecție, deratizare, întreținerea spațiilor verzi și exterioare, spălătorie text...
WM BEST CLEANING - Servicii profesionale de curățenie!
19.02.2016
2511 vizualizari

WM BEST CLEANING - Servicii profesionale de curățenie!

WM BEST CLEANING este o companie specializată în servicii profesionale de curățenie pentru sedii de firme, clădiri de birouri, spații industiale și hale de producție, spații comerciale sau reședințe persoane fizice. WM Best Cleaning - pentru o curăț...