CASE A PLUS - Case pe structură din lemn

CASE A PLUS - Case pe structură din lemn

actualizat la
30.10.2023
vizualizări
5386
32 voturi
status
actualizat

CASE A PLUS activează în domeniul construcțiilor și proiectează, construiește și montează case pe structură de lemn cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație.

Companie cu tradiție în prelucrarea lemnului, CASE A PLUS  este dedicată dezvoltării și inovării elementelor de construcție pe bază de lemn și realizează case pe structură din lemn, șarpante, planșee din lemn și hale industriale.

271917913 409856397591391 3122862946389573460 n

Casele pe structură din lemn sunt construite din material care nu influențează negativ mediul înconjurător, 100% ecologice, care aduc beneficii atât sănătății fizice, cât și celei psihice.

Datorită sistemelor de proiectare de ultimă generație, echipa CASE A PLUS oferă clienților o vizualizare 3D a proiectului, cu toate dataliile necesare.

Firma deține propria fabrică în care proiectele sunt transformate în realitate, iar astfel și timpul de execuție se reduce considerabil, costurile scad, iar calitatea crește.

CASE A PLUS oferă un nou concept de construcție, bazat pe tehnologia de ultimă generație pentru realizarea de case pe structură de lemn.

Echipa experimentată și utilajele performante de care dispune firma asigură prelucrarea elementelor din lemn cu precizie milimetrică.

Cu ajutorul software-ului specializat PAMIR, echipa realizează proiecte în conformitate cu normele EUROCOD 5 și cu standardele naționale, ținând cont de încărcările de vânt, zăpadă, seism, etc.

Montajul caselor este realizat de către o echipă specializată, cu ajutorul unei macarale, pe fundația deja existentă. Echipa verifică toate detaliile legate de calitatea fundației înainte de a începe asamblarea elementelor, conform indicatorilor din planul de execuție, pentru a asigura stabilitatea lucrării.

Șarpante, planșee din lemn, hale industriale

CASE A PLUS proiectează, produce și montează șarpante acoperiș în regim industrial (90% în fabrica, 10% în șantier). Șarpanta este partea superioară a unei construcții care servește drept suport pentru montarea învelitorii sau a hidroizolației, în cazul șarpantei tip terasă.

Planșeele din lemn combină perfect greutatea redusă a lemnului cu rezistența elementelor de asamblare metalice, utilizând grinzi Posi Joist și elemente de ansamblare Posi Strut.

Planșeele din lemn pot înlocui plăcile de beton care sunt prezente la majoritatea clădirilor clasice. În plus, instalațiile auxiliare (iluminat, căldură, etc) pot fi introduse în interiorul planșeului, facilitând accesul la ele pentru mentenanță sau servisare.

CASE A PLUS realizează și hale industriale pe structură de lemn. O astfel de hală economisește până la 50% din costurile de construcție: este mai ușoară, nu necesită fundații grele, iar timpul de execuție și montaj este redus.

O hală pe structură de lemn bine proiectată și bine executată este la fel de durabilă ca și o hală clasică, realizată din zidarie. În plus, este și ecologică.

Proiectare, producție și montaj - CASE A PLUS

Galerie fotografii CASE A PLUS - Case pe structură din lemn

Produse oferite de CASE A PLUS:

 • Case pe structură din lemn;
 • Șarpantă din lemn;
 • Planșee din lemn;
 • Hale industriale;

Servicii oferite de CASE A PLUS:

 • Proiectare structuri din lemn;
 • Proiectare arhitectură;
 • Construcție structuri din lemn;
 • Montaj structuri din lemn;

Contact RANGE WOOD HOUSE SRL

 • Telefon: 0732 705 481; 0746 825 540
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Oașului, nr. 363, Cluj-Napoca, România

  FACEBOOK: Case A Plus

  INSTAGRAM: Case A Plus

 • Adresa WEB: https://caseaplus.ro/
32 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti RANGE WOOD HOUSE SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MEXI STEEL - Structuri metalice ușoare și structuri metalice pentru sisteme fotovoltaice, case, hale
19.09.2023
5328 vizualizari

MEXI STEEL - Structuri metalice ușoare și structuri metalice pentru sisteme fotovoltaice, case, hale

MEXI Steel Oradea - România, sub marca proprie, prin inovație, perseverență și determinare am reușit prin proiectare, producție și montaj să furnizăm atât pe piața din România cât și în țări din Europa sisteme de structuri metalice ușoare, ce combină...
TIBSIL - Case din lemn masiv, cabane, vile de vacanță, terase din lemn
31.01.2024
516 vizualizari

TIBSIL - Case din lemn masiv, cabane, vile de vacanță, terase din lemn

TIBSIL oferă servicii de proiectare și execuție case din lemn masiv de dimensiuni mici și mijlocii, dar și case de grădină, pavilioane de grădină, case de vacanță, cabane, magazii, vile de vară, garaje, etc. În decursul anilor de activitate, echipa ...
EZEKIEL INPENSAS - construcții case, izolații cu spumă poliuretanică și depozit de fier beton
03.09.2021
4567 vizualizari

EZEKIEL INPENSAS - construcții case, izolații cu spumă poliuretanică și depozit de fier beton

EZEKIEL INPENSAS este o companie specializată în construcția caselor, în efectuarea izolațiilor cu spumă poliuretanică, dar și în fasonarea fierului. Cu o experiență vastă în acest domeniu, firma realizează o gamă completă de servicii în construcții,...