ANDOR - Închirieri utilaje, excavații și terasamente

ANDOR - Închirieri utilaje, excavații și terasamente

actualizat la
15.02.2022
vizualizări
9414
1 voturi
status
actualizat

Cu o experiență de peste 10 ani, compania ANDOR furnizează servicii de închiriere utilaje și echipamente de construcții, fiind un partener de încredere pe piața construcțiilor civile, industriale și edilitare.

Din gama de produse închiriate fac parte următoarele: utilaje de construcții, excavator pe roți, cilindru vibrocompactor, cilindru compactor de 20 de tone, cilindru compactor picior de oaie, excavator 35 tone, excavator pe șenile, autogreder, buldozer. Cu ajutorul firmei Andor proiectele dumneavoastră vor fi finalizate cu succes într-un timp cât mai scurt.

andor-utilaje

Echipa Andor este formată din oameni experimentați, aflați într-o continuă evoluție și adaptându-se în funcție de cerințele pieței. Pentru a obține rezultate optime, firma reușește să îmbine tradiția cu noile tehnologii.

Specialiștii oferă și consultanță în administrarea și încadrarea utilajelor închiriate conform fiecărei lucrări, timpul, energia utilizată și resursele implicate. Gama de utilaje oferită este variată, iar perioada de închiriere a echipamentelor este flexibilă.

De asemenea, Andor oferă tuturor celor interesați servicii de transport a utilajelor închiriate pe șantierele din Cluj-Napoca, dar și în afara orașului, având la dispoziție mijloacele de transport necesare pentru a realiza transportul într-un timp scurt și la prețuri optime.

Obiectivul ANDOR - partener de încredere pentru toate părțile implicate în proiect

Obiectivul societății este de a dezvolta relații de parteneriat de înaltă calitate, atât cu beneficiarii companiei, cât și cu potențialii clienți, furnizorii sau colaboratorii Andor, politica firmei bazându-se pe respect reciproc și eficiența serviciilor furnizate.

Managementul Andor este flexibil și eficient, având capacitatea de a satisface orice cerință tehnică și de calitate a clienților. Personalul respectă termenele limită și pune la dispoziție utilajele necesare cu promptitudine.

Specialiștii ANDOR sunt pregătiți să ofere consultanță cu privire la utilajele închiriate, astfel încât beneficiarii să primească echipamentele potrivite direct pe șantierul în care își desfășoară activitatea.

 Închirieri utilaje ANDOR:

Autogreder
Cilindru Vibro Compactor
inchiriere-autogreder cilindru-vibrocompactor-bomag
Cilindru Compactor 20 tone
Utilaje de construcții
cilindru-vibrocompactor-hamm cilindu-compactor-hamm
Excavator pe șenile
Excavator 35 tone
excavator-ok1 inchiriere-excavator-pe-roti
Încărcător Frontal
Buldoexcavator
incarcator-frontal-hanomag buldoexcavator-JCB
Basculantă Cilindru Vibrocompactor
basculanta8x4 cilindru-vibro-compactor-dynapac
 Buldozer
Cilindru Compactor cu segmenți picior de oaie
Buldozer Komatsu D65EX 20 tone   Cilindru Compactor JCB VM-200D cu segmenti picior de oaie

Galerie fotografii ANDOR - Închirieri utilaje, excavații și terasamente

Contact ANDOR SRL

  • Telefon: 0747 113 218
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Traian Vuia nr. 204, Cluj-Napoca, jud. Cluj

    Închirieri utilaje, terasamente și excavații și în ARAD!
  • Adresa WEB: https://www.andorutilaje.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma ANDOR SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi ANDOR SRL, Tel: 0747 113 218

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ANDOR SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

DTN RO - Componente pentru climatizare - Produse frigotehnice - Aer condiționat
04.11.2015
3616 vizualizari

DTN RO - Componente pentru climatizare - Produse frigotehnice - Aer condiționat

Fondată în 2007, compania DTN RO este specializată în comercializarea de produse și componente folosite pentru instalații de climatizare și industria frigotehnică. Bogatul portofoliu de produse oferite de DTN RO cuprinde aparate de aer condiționat, c...
CM METAL TRADING - Aparate de sudură, pistolete de sudură și debitare cu plasmă
14.02.2022
11994 vizualizari

CM METAL TRADING - Aparate de sudură, pistolete de sudură și debitare cu plasmă

CM METAL TRADING este unul marii furnizori de aparate de sudură și sisteme portabile de tăiere cu plasmă și oxigen din țară. Firma este reprezentantul producătorului de echipamente de sudură Fronius International GmbH în România, lider mondial în teh...
TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate
19.08.2021
5766 vizualizari

TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, compania TAICOVSKY oferă soluții profesionale de carotare diamantată, tăiere cu disc diamantat și tăiere cu fir diamantat, preluând lucrări complexe și executându-le cu profesionalism și promptitudine. Sol...