ADKOS VEST - Excavații, terasamente, demolări, transporturi agregate și transporturi agabaritice

ADKOS VEST - Excavații, terasamente, demolări, transporturi agregate și transporturi agabaritice

actualizat la
14.07.2022
vizualizări
1622
1 voturi
status
actualizat

Cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor, ADKOS VEST execută demolări, excavații, terasamente, transporturi agregate și transporturi agabaritice. Specialiștii companiei garantează reușita proiectului executat, adaptându-se condițiilor nefavorabile și ținând întotdeauna cont de cerințelor și dorințelor beneficiarilor.

ADKOS VESTFirma execută demolări pentru imobile (rezidenţiale, comerciale, industriale), hale industriale, fabrici, construcţii de toate tipurile, depozite, turnuri de diferite înălţimi şi fundaţii dezafectate.

De asemenea, în gama de servicii sunt incluse: excavații generale pentru orice tip de clădire viitoare, excavații șanțuri pentru rețele de canalizare, alimentare cu apă, gaz, energie electrică sau excavații pentru lucrări arheologice.

Totodată, compania realizează toată gama de lucrări de terasamente pentru infrastructura construcţiilor viitoare, executând tersamente pentru platforme, drumuri, diguri, canale sau modelarea terenurilor.

ADKOS VEST - transporturi agregate și transporturi agabaritice

În ceea ce privește serviciile de transport, ADKOS VEST transportă nisip, sorturi, piatră, balast, pământ de umplutură, pământ vegetal, beton concasat.

Mai mult, execută transporturi ale utilajelor folosite în construcţii, utilaje agricole, utilaje industriale, materiale de construcţiiMasa maximă a încărcăturii transportate poate ajunge până la 45 de tone.

ADKOS VEST dispune de o flotă de utilaje şi echipamente moderne, care asigură o bună execuție a fiecărui serviciu prestat.

Personalul calificat dă dovadă de profesionalism în realizarea demolărilor, excavațiilor, terasamentelor, transporturilor agregate și transporturilor agabaritice, ducând la îndeplinire lucrări simple sau complexe.

Galerie fotografii ADKOS VEST - Excavații, terasamente, demolări, transporturi agregate și transporturi agabaritice

Contact ADKOS VEST SRL

  • Telefon: 0743 110 825
    Fax: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Sat Bazoșu Nou, nr. 38, Comuna Bucovăț, jud. Timiș

    Telefon: 0743 110 825; 0763 946 676; 0728 684 491

  • Adresa WEB: https://www.adkosvest.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma ADKOS VEST SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi ADKOS VEST SRL, Tel: 0743 110 825

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ADKOS VEST SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SETCAR S.A. - Decontaminare soluri, amplasamente și instalații industriale - Eliminare deșeuri toxice și periculoase
14.12.2016
7051 vizualizari

SETCAR S.A. - Decontaminare soluri, amplasamente și instalații industriale - Eliminare deșeuri toxice și periculoase

SETCAR S.A. este o societate comercială ce se impune de peste 15 ani în domeniul serviciilor destinate soluționării problemelor de mediu precum decontaminările industriale, alături de transportul autorizat, depozitarea temporară și eliminarea deșeuri...
GEO SEARCH S.R.L. - Proiectare și investigații geotehnice - Asistență tehnică
18.01.2017
6212 vizualizari

GEO SEARCH S.R.L. - Proiectare și investigații geotehnice - Asistență tehnică

GEO SEARCH S.R.L. este o societate specializată în domeniul serviciilor geotehnice, oferite de peste 10 ani pe teritoriul României. Alcătuită dintr-o echipă diversificată de ingineri geotehnici, GEO SEARCH reușește să ofere o gamă integrală de servic...
CALA - reabilitare conducte, inspecții video și diagnosticare
08.07.2021
1297 vizualizari

CALA - reabilitare conducte, inspecții video și diagnosticare

Înființată în anul 1994, compania CALA are ca obiect de activitate efectuarea lucrărilor speciale, precum foraje orizontale și reabilitări de conducte utilizând metode non-invazive. Din anul 1995, firma s-a concentrat pe tehnologii de reabilitare făr...