SOLO MOBILI - Componente pentru mobilier, fronturi din lemn masiv, mânere și blaturi

SOLO MOBILI - Componente pentru mobilier, fronturi din lemn masiv, mânere și blaturi

actualizat la
20.12.2021
vizualizări
5905
2 voturi
status
actualizat

SOLO MOBILI este o companie tânără, dinamică, având ca scop principal satisfacerea nevoilor producătorilor autohtoni de mobilier, oferind o gamă largă de accesorii și componente pentru mobilier de un nivel calitativ ridicat. Utilizând o gamă foarte variată de materiale și culori, oferta noastră de produse este deosebit de flexibilă, adaptându-se diverselor gusturi sau preferințe ale clienților.

SOLO MOBILI

Sediul central Solo Mobili se află în Cluj-Napoca și găzduiește showroom-ul companiei și depozitul destinat producătorilor de mobilier. Zona de showroom prezintă principalele produse și colecții Solo Mobili.

La fața locului se află și zona de producție a accesoriilor Solo Mobili (profiluri-ornamente mobilier, măsuțe, dulăpioare, rafturi, suporturi și noptiere), unde realizăm mici lucrări de tâmplărie și finisare mobilier: tăiere și secționare panouri la diverse dimensiuni, confecționare ornamente și coloane ornamentale.

Firma dispune de o vopsitorie proprie, la standarde europene, unde realizează toate operațiile de personalizare a culorii mobilierului.

Conceptul calității, Calitatea designului, Funcționalitatea sistemelor

La Solo Mobili, calitatea se bazează pe moștenirea de lucru cu lemnul și meșteșugul tradițional, pe selectarea materialelor de înaltă calitate. Aici creativitatea, inovația și know-how-ul tehnologic se află în prim plan.

Competența echipei SOLO MOBILI constă în capacitatea de a incorpora în fiecare produs manoperă de calitate cu design și creativitate prin colaborarea cu prestigioși designeri italieni și internaționali.

Produsele Solo Mobili sunt de înaltă calitate din punct de vedere estetic și funcțional, fabricate pentru a garanta fiabilitatea în timp. Societatea pune la dispoziția clienților fronturi moderne, bucătării clasice, fronturi pentru mobilier, picioare metalice pentru mobilier, mânere și butoni pentru mobilier, hote și multe altele.

Fiecare produs Solo Mobili este un răspuns la cerințele funcționale. Sistemele modulare sunt foarte flexibile, dulapurile oferă soluții personalizate, accesoriile satisfac gusturile și cerințele individuale.

Galerie fotografii SOLO MOBILI - Componente pentru mobilier, fronturi din lemn masiv, mânere și blaturi

Contact HRM CONSULTING SRL

  • Telefon: 0730 580 598
    Fax: 0264 552 241
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Traian Vuia nr. 208, Cluj-Napoca, Romania

    Telefon: 0264 442 241; 0730 580 598

  • Adresa WEB: http://solomobili.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma HRM CONSULTING SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi HRM CONSULTING SRL, Tel: 0730 580 598

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti HRM CONSULTING SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

NOVA BRAND - Scaune din lemn masiv, fotolii, bănci, canapele
30.06.2020
1548 vizualizari

NOVA BRAND - Scaune din lemn masiv, fotolii, bănci, canapele

NOVA BRAND are ca activitate principală realizarea de scaune personalizate, din lemn masiv. Firma se recomandă prin experiența de peste 40 ani în prelucrarea lemnului, dar și prin varietatea de piese de mobilier pentru spații rezidențiale, birouri sa...
Bradul Măneciu - Producător de mobilier din lemn masiv
11.01.2022
2136 vizualizari

Bradul Măneciu - Producător de mobilier din lemn masiv

Bradul Măneciu este un producător de mobilier din lemn masiv, recunoscut pentru piesele care aduc un plus de valoare încăperii în care sunt așezate. În catalogul de produse puteți regăsi o serie largă de modele de canapele, scaune, fotolii, mese, mob...
CEMENTARTE - Ghivece, jardiniere, fântâni arteziene, statui, decorațiuni, mobilier
22.09.2020
1950 vizualizari

CEMENTARTE - Ghivece, jardiniere, fântâni arteziene, statui, decorațiuni, mobilier

CEMENTARTE produce pentru clienții din România o gamă extinsă de elemente decorative destinate amenajării grădinilor, spațiilor exterioare, dar și celor interioare. Din catalogul de produse clienții pot opta pentru diverse modele de ghivece, jardinie...