ALECO AIR - Dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme și aparate de aer condiționat mobil

ALECO AIR - Dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme și aparate de aer condiționat mobil

Actualizat la
16.08.2017
1595
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0758 090 141
 • Persoana de contact:
  Alexandru Tuca
Nume firma: ALT ALECO GROUP SRL
Domeniu de activitate: Vânzare și închiriere dezumidificatoare
Pentru un plus de sănătate și un aer curat în cămine, apelați cu încredere la ALT ALECO GROUP! Suntem alături de dumneavoastră și oferim produse la cele mai înalte standarde: purificatoare de aer, dezumidificatoare, umidificatoare, ventilatoare, sisteme de încălzire cu aer cald pentru un aer proaspăt, fără umiditate sau mucegai.

Produse special concepute pentru curățarea aerului din orice spațiu!


Suntem pe piața românească de peste 10 ani în domeniul curățării aerului, oferind experiență, dar și un raport optim calitate-preț. Magazinul online de produse vă stă la dispoziție cu o gamă diversificată de aparate care pot fi sortate în funcție de numeroase criterii: preț, suprafața camerei sau a casei în mp, capacitatea de dezumidificare; funcții suplimentare precum ionizare, purificare prin filtre hepa, cărbune, plasmă, lampă UV, umidificare sau funcționare continuă, nivelul de zgomot, consum, debit de aer, precum și alți parametri.

Umidificatoarele - sunt special concepute pentru a menține umiditatea necesară atunci când aerul este prea uscat în încăpere. Atunci când detectează un nivel scăzut al umidității, aparatul pulverizează în aer vapori de apă care sunt împinși în cameră de un sistem de ventilație. Unele umidificatoare de aer sunt dotate și cu sisteme de aromaterapie ce pulverizează în aer diverse tipuri de arome.
Sistem de încălzire cu aer cald - este eficient în special când se dorește climatizarea unei incinte pe perioade limitate de timp. Cu ajutorul unui generator de aer cald, temperatura este ridicată rapid, chiar de la temperaturi de sub zero grade la temperaturi de peste 20 de grade pentru a asigura confortul termic necesar. Astfel de echipamente pot fi foloste cu succes și la uscarea rapidă a incintelor unde se desfășoară lucrări de amenajare, până iarna târziu.
Aparate de aer condiționat mobil - au avantajul că pot fi mutate din încăpere în încăpere, folosindu-l exact acolo unde ai nevoie de un aer mai rece, mai confortabil. Un aparat mobil de aer condiționat este mult mai ușor de întreținut și curățat, poate fi simplu orientat în orice direcție pentru un maxim de confort și poate să fie instalat mult mai ușor în orice spațiu închis. Poți folosi un astfel de aparat chiar și într-un cort sau stând expozițional, cu o instalare rapidă și eficientă.

Un aparat de dezumidificare te ajută să dispui de un nivel de umiditate optim, să respiri un aer mai curat și să eviți diferite afecțiuni pulmonare. Un dezumidificator te ajută să economisești datorită consumului scăzut de energie și prin protejarea lucrurilor din casă, prețul unui astfel de produs fiind mult mai mic decât beneficiile obținute. Pentru obținerea unui aer mai curat, gama noastră de purificatoare moderne pot capta microni și anihila viruși, microbi sau bacterii din încăpere. Dacă îți dorești o cameră cu aer proaspăt, dar și arome plăcute în aer, compania dispune și de aparate pentru vaporizarea aromelor în aerul din cameră.

Cu ajutorul purificatoarelor de aer putem respira un aer mai proaspăt și mai curat, acesta anihilând microbii, bacteriile și virușii dina aer. Având și acest rol medical, nu sunt deloc de neglijat și sunt disponibile într-o gamă largă, pentru camere mici sau mai mari. Dispozitivele de umidificare mențin umiditatea în parametrii normali atunci când aerul este prea uscat. Unele modele de umidificatoare au în dotare și sisteme de aromaterapia care păstrează aerul curat și plăcut mirositor.

Produse oferite de ALECO AIR:

Dezumidificatoare
 • Dezumidificaroare Casnice
 • Dezumidificatoare Profesionale
 • Dezumidificatoare pentru Piscină
 • Dezumidificatoare Industriale
Purificatoare de aerAromaterapie și Difuzoare de Aromă
Umidificatoare AerAer Condiționat
Aeroterme electrice și tunuri de căldură pe motorinăVentilatoare de cameră și industriale
Aparate de măsură și controlScule electrice și unelte
Aleco Baby

ALECO AIR închiriază:

 • Dezumidificatoare profesionale pentru uscare construcții
 • Sisteme de uscare sub șapă a stratului izolator
 • Aeroterme electrice și Tunuri de căldură
Pentru mai multe informații și gama completă de produse consultați:
www.airmotion.ro   www.alecoair.ro www.dezumidificam.ro www.uscaredeconstructii.ro

Servicii oferite de ALECO AIR:

 • Magazin online de dezumidificatoare, purificatoare de aer, umidificatoare, aeroterme electrice
 • Consultanță atât înainte, cât și după cumpărarea sau închirierea produselor
 • Măsurători și soluții optime personalizate pentru fiecare problemă legată de umiditate
 • Service pentru toate produsele comercializate

Date de contact ALT ALECO GROUP SRL:

 • Telefon: 0758 090 141
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Alexandru Tuca
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://alecoair.ro/
 • Adrese:
  • Str. Cătinei, Nr. 14, Sector 6, București

  Livrare rapidă oriunde în țară!